lip fillers pris

De fleste av oss må tenke litt på pris når vi vurdere kosmetiske behandlinger. Selv om vi gjerne ønsker litt mer volum i leppene, eller vi drømmer om tydeligere konturer rundt munnen, må vi også ta hensyn til lommeboken vår.

Vi skal gi deg et bilde på fillers koster, hvilke ulike alternativer som er tilgjengelig og hva du bør tenke over før du bestemmer deg for en klinikk som skal utføre denne behandlingen for deg.

Kort fortalt om lip fillers

Klinikker i dag tilbyr fillere som inneholder kunstig fremstilt hyaluronsyre-gele. Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i kroppen vår, men produksjonen av stoffet minker med alderen. Hyaluronsyren har sterke egenskaper for å binde opp fuktighet i huden, men når vi ikke har like mye av det etter som årene går opplever vi at det dannes blant annet rynker, huden blir mindre elastisk og mister litt av sin glød.

Ved å sette injeksjoner med fillers som inneholder hyaluronsyre får vi tilført fuktighet fra innsiden av huden, noe som gir oss tilbake både spenst og volum, og fine linjer og rynker reduseres og jevnes ut. I tillegg kan også lip fillers bruke for å skape tydeligere konturer rundt munnen.

Les mer: Hvor lenge varer Lip fillers?

Hvor lenge varer lip fillers

Etter at du har fått satt injeksjoner med lip fillers kan du forvente at resultatet normalt sett holder seg i minst seks måneder, og opptil et år. De fleste klinikker anbefaler at du får en etterbehandling etter rundt seks måneder for å bevare resultatet.

Hvor lenge resultatet vil holde seg er påvirket av faktorer som alderen din, forbrenning og hvilken livsstil du har. Dette kan du få en bedre indikasjon på etter en konsultasjon hos behandler som kan vurdere de nevnte faktorene hos akkurat deg.

Hva du bør tenke når du ser etter pris

Pris vil variere etter ønsker og behov

Du har kanskje søkt litt rundt på nettet allerede for å finne ut hva denne type behandling vil koste. Prisene for blant annet å gi mer volum til leppene, eller fjerne fine linjer vil variere etter hvilke utgangspunkt du har, hvilket resultat du er på jakt etter og ikke minst hvilken klinikk du planlegger å utføre det kosmetiske inngrepet.

Vi skal komme nærme innpå prisene etter hvert, men går du til en klinikk som har godkjent autorisasjon er prisen mellom 3 000 - 3 500 kroner for en 1 ml med lip filler. Det er liten variasjon i pris hos godkjente klinikker.

Av den enkle grunn bør du unngå å utføre kosmetiske behandlinger hos klinikker som ligger lavere enn dette. Det kan tyde på at der er aktører på markedet som ikke er seriøse, noe vi dessverre vet at finnes.

Se hva som er inkludert i pris for filler

En annen ting du må være oppmerksom på er hva som er inkludert i en behandling. Mange klinikker har en gratis konsultasjon du kan få, uten at du trenger å bestemme deg på forhånd for type behandling du ønsker.

Alternativer for filler

Det er rekke alternativer for lip fillers, og du bør velge etter dine ønsker og behov. Før du bestiller time for konsultasjon kan du lese litt hvilke kosmetisk behandling som kan være aktuell her. Samtidig kan du også motta en gratis konsultasjon hvor du får den beste veiledning for hva som passer for dine lepper og ditt ansikt.

Her skal vi vise noen eksempler på hva behandling med hyaluronsyre kan koste.

Restylane Kysse og Restylane Lip Volume

Begge to er en populær leppebehandling både for yngre og eldre. Etter behandlinger vil du oppleve at leppene får mer volum, samtidig som du også får tilbake fuktighet og fylde i leppene. Denne type leppebehandling kan også brukes for å endre konturene på dine lepper, samt fremheve hake og kinnbeina.

Her er det ikke lett å si en bestemt sum for behandlingen, fordi priser vil være avhengig av hvor mange injeksjoner du trenger for å bli fornøyd. Du kan derimot regne med at det vil koste deg i området mellom 2 990 til 3.800 kroner å utføre restylane kysse og restylane lip volume hos en profesjonell klinikk.

Restylane Filler 0,5 ml

Vet du allerede hvor mye eller lite restylane du trenger for å gjøre små endringer i ansiktet eller på munnen? Er det behov for en behandling som inkludere 0,5 ml med leppefiller vil det koste rundt 2 500 kroner.

Filleren med restylane kan du bruke for å gjøre huden din glattere og mer ungdommelig ut. I tillegg kan du bruke denne type leppefiller til å få tilbake volum i ansiktet, eller gi mer definerte linjer rundt hake og lepper. Restylane sin filler brukes også når man ønsker å bygge større kinnbein eller utføre mindre korreksjoner i området på nesen.

Fillere er en kosmetisk behandling som alltid gir deg effekt med en gang, men er ikke permanent. Det betyr at dersom du ønsker å beholde resultat over tid må du gå til jevnlig påfyll, ca. etter seks måneder.  

Restylane Filler 1 ml

Alt etter hvor stor kosmetisk inngrep du ønsker å utføre vil prisen variere. I tilfeller der man ønsker mer enn bare små endringer, vil det reflektere hva du må betale. Behandlingen med 1 ml restylane filler koster det fra 3 000 kroner.

Restylane Perlane filler

For deg som strever med tilfeller av dype rynker og grove linjer finnes gode kosmetiske løsninger. Behandlere tilbyr gjerne restylane perlane som er en god behandling for å redusere dype furer som har oppstått i huden med årene.

I tillegg kan denne behandlingen også brukes når man vil bygge mer volum i ansiktet, for eksempel i området rundt kinnbeina. I løpet av årene opplever de fleste av oss at kinnene synker litt inn fordi man mister volumet.

Filleren restylane perlane har en startpris på 2 300 kroner når du velger blant autoriserte klinikker.

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er populær blant mange kvinner, og skiller seg noe ut fra andre ligende behandlinger med restylane. Skinbooster er en kur som hjelper deg med å forynge huden din. Behandlingen tilfører fukt til ansiktet, har en oppstrammende effekt og redusere linjer i huden som er synlige.

Behandling med Restylane Skinbooster innebærer også at innholdet av hyaluronsyre i kroppen øker, som igjen gjør at huden din blir mer elastisk.

Her kan man velge stort sett mellom to ulike behandlinger. Begge typer behandling foregår over noen uker, der du får 3 behandlinger med to til fire uker mellom hver gang.

Restylane Vital filler

Behandling som egner seg for å reparere moden hud, eller hud som er skadet av solen over tid. Derfor blir det som oftest brukt på eldre personer, men kan også brukes av yngre som strever med arr etter akner.

Restylane Vital Light filler

Det ligger kanskje litt i navnet, men her er en lettere behandling. Det er et kosmetisk inngrep som tar sikte på å forebygge rynker og volumtap hos yngre kvinner, og menn.

Prisen for begge behandlinger vil variere etter hvor stor mengde man tilfører. Tre behandlinger med 1 ml sprøyte hver gang har en prislapp mellom 6 000 kr til ca. 8 000 kr. Ved dobbel mengde hver gang, 2 ml, begynner prisen på 9 000 kroner og kan komme opp 12 000 kr

Juvederm filler

Juvederm er en annen filler på markedet, som også inneholder hyaluronsyre og derfor innebærer en rekke av de samme egenskapene som restylane. Forskjellen mellom behandlingene er at juvederm inneholder større mengde kjemisk reagent. Noen mener at fillere som inneholder minst mulig av dette gir færre bivirkninger og reaksjoner, men begge produkter er godkjent av FDA.

Dersom du vil ha en behandling med juvederm vil prislappen ligge i området 3 500 kroner. Juvederm har samme gode effekter med å redusere linjer i ønsket område, gi volum til lepper og andre områder for et yngre utseende.

Velg beste klinikk, ikke beste pris

Når du skal utføre filler på en klinikk, uansett om det er for å fjerne rynker, skape tydeligere linjer eller mer volum, bør du velge med omhu. Vi anbefaler alltid at du henvender deg til en godkjent behandler.

Det kan være stor prisforskjell på filler mellom autoriserte klinikker og useriøse klinikker. Dersom du finner priser som er langt lavere enn anerkjente klinikker bør du tenke deg om. Du ønsker ikke å utsette ansiktet ditt eller kroppen din for behandlere som ikke har godkjent autorisasjon for å sette filler.

Husk på dette før du bestiller en time

Kanskje du allerede er klar for å prøve ut leppefiller og har lest deg grundig opp på emnet. Da kan du være klar for ditt første steg til behandlingen som er å bestille en gratis konsultasjon.

Har du ikke lest så mye om leppefiller enda, bør du aller først gjøre dette. Les grundig om hva du kan forvente både før, under og etter selve behandlingen med filler. Ta deg også litt tid til å lese om mulige bivirkninger, hva som kan være fordelene og ulempene med filler. Et godt tips er å se litt på hvilke erfaringer andre personer har hatt med filler.

Pris for fjerning av filler

Noen ganger kan man ønske å fjerne filler fra leppene. Det kan være at resultatet ikke ble så naturlig som du ønsker. Eller at du faktisk fikk bivirkninger av behandlingen, selv om dette er en behandling som sjelden gir tilfeller av bivirkninger og reaksjoner.

Fjerning av filler fra det aktuelle området er en lite smertefull behandling og krever som oftest bare en konsultasjon på 30 minutter.

En delvis fjerning av fillere satt inn i lepper koster fra 1000 kroner å fjerne.

Full fjerning av filleren hvor du tar ut alle injeksjoner vil også koste deg fra 1500 kroner og oppover.

Det er også mulig å få korrigering etter leppebehandling dersom man vil ha litt endringer. Dette koster normalt sett 1000 kroner eller mer.