lip fillers oslo

Alder betyr endringer, noe man først og fremst ser i ansiktet. Noen av oss tenker ikke så mye på det, mens andre vil beholde huden ung lengst mulig, eller bare litt større lepper.

I Oslo finner man en rekke behandlere som blant annet benytter seg av restylane for å gi deg mer volum i leppene eller hjelpe deg med å redusere linjene og rynkene i ansiktet. En leppefiller inneholder naturlig hyaluronsyre, kan utføres på en time og du i de fleste tilfeller gå rett på jobb samme dag.

Det er få bivirkninger knyttet til behandlingen og du kan forvente en varighet på minst seks måneder.

Slik virker en behandling med filler

Innen fillere finnes det en flere ulike behandlinger. Felles for alle fillere er at de inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen vår, men produksjonen av det minker med årene. Et resultat er at huden blir tørrere, mindre elastisk og ansiktet mister volum. Dette skaper igjen linjer og rynker i huden etter hvert som årene går.

Under en time setter man inn en filler som inneholder hyaluronsyre som tilfører fukt tilbake til huden din og oppretter mer volum. Behandlingen foregår ved å sette små injeksjoner rundt området man ønsker å gjøre endringer, og dette er behandlinger som gir små bivirkninger. Behandlingen utføres på kort tid, og i de fleste tilfeller kan du gå rett tilbake til jobb samme dag.

Både restylane og juvederm inneholder denne gode syren, og i dag bruker de fleste klinikker begge eller en av de to fillere. Vi anbefaler at du sammen med din behandler avgjør om du skal bruke restylane eller juvederm.

Når du tar kontakt med en klinikk får du ofte en gratis konsultasjon, der behandlere tar deg gjennom de små forskjellene det er på restylane og juvederm, samt anbefaler deg hva som er best egnet for dine lepper og ansikt.

Leppefillers kan gjenopprette leppenes tidligere form

Behandlingen med leppefiller kan brukes for å gjenopprette din tidligere form på leppene, eller skape mer volum til leppene. Da setter behandler små injeksjoner i dine lepper. Hvor mye filler du trenger eller hvor mange behandlinger du har brukt for å skape et resultat du ønsker, vil avgjøres på en konsultasjon først.

Resultatet etter behandling varer normalt sett i seks måneder før det er nødvendig med påfyll for å opprettholde resultatet. Leppefillere er derfor ikke permanent kosmetiske behandlinger, men forsvinner over tid.

Du vi derimot oppleve at dersom du går til jevnlig påfyll at effekt av resultater holder seg lengre.

Filler kan redusere linjer

Det er ikke bare leppene dine som kan behandles med filler. Filleren brukes også som en behandling for å redusere linjer blant annet rundt munnen. Ved å sette injeksjoner under tomrommet som oppstår under linjer og rynker i huden, glatter man ut overflaten på huden. Stadig flere benytter seg av denne behandlingen for å holde på et ungdommelig utseende.

Andre bruke filleren som en behandling for å definere hake eller kinnbeina mer. Når vår alder stiger opplever man at kinnene synker inn, og ved å sette inn filleren i dette området, skaper man tydeligere konturerer som gir ansiktet et ungdommeligere preg.

Kombiner en behandling for både leppene og ansiktet

Ønsker du å gjøre endringer på både lepper og andre steder i ansiktet, er det ikke noe problem å kombinere behandlingen din. Skal du gjøre store endringer er det viktig at man setter litt om gangen, og at behandlinger foregår over flere konsultasjoner.

Tilfører man store mengder fillere på en gang, er det vanskelig å se for seg hvordan resultatet egentlig blir.

Selv om du skulle ønske at alle endringer skjer på bare noen få dager, bør du for din egen skyld være litt tålmodig. Dette gjør at du får et resultat som du trolig vil være mest fornøyd med over tid.

Slik går du frem for å starte behandlingen

Har du bestemt deg for å benytte deg av behandlingen, er første steg å finne frem til en klinikk som er godkjent for filleren. Etter det vil du få time der dere sammen blir enige om ditt behandlingsforløp. Våre anbefalinger er at du bruke en godkjent klinikk.

Hvor mye koster en filler i Oslo?

Våre erfaringer vise at pris på lip fillers vil være avhengig av ulike faktorer og hvilket resultat du ønsker å oppnå. En enkelt filler som inneholder 1 ml restylane vil som koste rundt 3 500 kroner, og ha en varighet på tre til ni måneder, eller lengre.

Andre faktorer som påvirker hvor mange behandlinger du trenger og hvor lenge resultater holder seg er blant annet hudens tilstand, alderen din og livsstil.

Dette kan behandlere fortelle deg mer om under konsultasjon. Vi anbefaler starter med en vurdering av hudens tilstand, og deretter legger plan for din behandling med leppefiller hos en anerkjent klinikk.

Hvem kan ta lip filler i Oslo?

Klinikker i dag tilbyr denne type behandling for de fleste, men det er enkelte begrensninger.

Aldersgrense

For å utføre behandling hos en klinikk anbefales det ar du har passert 20 år. Hos godkjente behandlere er derfor dette aldersgrensen som gjelder.

Helsetilstand

Hos seriøs klinikk vil du alltid går gjennom en grundig konsultasjon før man sette i gang med behandlingen, som også innebærer at de vil spørre om din helsetilstand. Dersom du er gravid eller ammer, anbefales det ikke at du utfører en behandling med filler.

Du kan heller ikke sette filler når du har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, samt at enkelte legemidler ikke bør brukes under behandlingen. Denne type informasjon vil du alltid motta hos en klinikk som er godkjent for behandling med filler.

Risiko og bivirkninger

Det er knyttet små bivirkninger til bruk av lip filler, og det er rapportert om sjeldne tilfeller av risiko knyttet til denne behandlingen. Vanlige bivirkninger er hevelse, ømhet og lette blåmerker rundt området man har satt lip filler. Blåmerker og hevelser bør forsvinne etter noen få dager.

I noen få tilfeller kan man oppleve allergiske reaksjoner, til tross for at lip filler inneholder syren som finnes naturlig i kroppen din. Opplever du denne type reaksjoner bør du alltid ta kontakt med din behandler for å få hjelp.